Книжарница

Астрология

Цикли на живота и взаимоотношенията

Цикли на живота и взаимоотношенията Автор: Стивън Аройо Издателство: Лира Принт

Година на издаване: 2013 г.

Обем: 288 стр.

Корица: мека подвързия

Формат: 140х210 мм

ISBN: 978-954-861-070-4

Цена: 11.00

поръчай

В допълненото издание на тази изключително популярна книга, авторът на бестселъри Стивън Аройо дискутира двете теми, чието разбиране хората най-често търсят чрез астрологията:

  • личните взаимоотношения и съвместимостта
  • завъртането на циклите, които преобръщат и формират живота ни


"Циклите на живота и взаимоотношенията" е продадена в повече от 100 000 екземпляра в целия свят и е международно призната като проникновено, задълбочено четиво, невероятно достъпно дори за начинаещите в областта.

 
Стивън Аройо  има магистърска степен по психология и дългогодишна практика като консултант, лектор и преподавател по астрология и разнообразни лечителски методи. Международно признат като пионер на модерната , личностно-ориентирана астрология, Стивън Аройо е автор на извънредно популярни в целия свят книги, преведени на повече от 11 езика. Тази книга и "Астрология, карма, трансформация" са сред най-известните и задълбочени астрологични трактати за последните десетилетия. Като признание за лидерското му място в областта, той е носител на наградата на Британската Асоциация на астролозите, международната награда на "Sun" на Дружеството на Канадските астролози, както и на приза "Regulus" на Конференцията на Обединените астролози.

ОТКЪС ОТ КНИГАТА

I. СПОСОБНОСТТА НА ИНДИВИДА ДА УСТАНОВЯВА ВРЪЗКА
Това е началото на един семинар от две части, посветен на връзките, и сега ще се занимаем главно с индивидуалните рождени карти. Повече време ще посветим на темите, свързани с Луната, Марс и Венера в собствените ви хороскопи и в тези на други хора, ще се занимаем и с различни фактори, които дават своите отражения, когато се опитваме да анализираме връзките ­ като например седми дом, и така нататък.
В подобен семинар може да бъдат засегнати много теми и сега ще направим именно това. Най-напред ще поработим предимно върху анализа на индивидуалната рождена карта, но мимоходом ще набележим и неща, които са в пряка връзка със сравняването на хороскопи. Във втората поредица от упражнения ще правим практически сравнения между двойки карти, което е нещо доста по-сложно, отколкото разглеждането на една отделна, защото трябва да обръщате внимание на два комплекса от фактори.
Идеята на ръководството* е да събере на един лист всички основни фактори, които можете (и би трябвало) да разгледате при основния анализ на потенциала за партньорство, способността за установяване на взаимоотношения и специфичните типове съвместимост на всеки отделен индивид, показани в синастрията ­ нещо, с което ще се занимаем във втората поредица лекции от този семинар.
От всички книги върху синастриите най-много обичам брошурката на Лоис Сарджънт (тя всъщност не показва как да анализирате индивидуалната карта, но е много полезна при правенето на синастрии). Книжката не е от вчера; на това отгоре е една от най-евтините в жанра и въпреки всичко е най-добрата в конкретната сфера.* Малко са книгите, които разглеждат с подробности нуждите на човека в инвидидуалните му връзки. Има една от Ебъртин, озаглавена „Космическият брак”; там може да се намери нещичко за индивидуалните хороскопи, а в „Астрологическа съвместимост” Палмър пише за Венера и Марс в отделните знаци ­ тя е по-пълна от другите подобни. Не съм съгласен с всичко казано там, но вие със сигурност можете да научите нещо от нея.
Организирах този семинар поради една основна причина. Преди да започнете да правите синастрии ­ а хората винаги искат да знаят „имам ли съвместимост с Джордж, ще се разбирам си с Мери” и т. н., ­ трябва да разгледате индивидуалната карта, на първо място поради това, че е възможно даденият човек да не е съвместим с никого. И за да бъда по-конкретен ­ възможно е той да не се сработва с околните, да е много взискателен или пък нечувствителен, понякога дори жесток... Така че най-напред идва индивидуалната карта. Защото нерядко ми се е случвало следното ­ правя синастрии или за тази цел определям среща и човекът идва, а аз започвам да разглеждам индивидуалната му карта и час по час повтарям неща от рода на: „Трудничко е за вас да се сработвате с когото и да било”. Така че не само съвместимостта е важна; от значение е и следното: „Умеете ли да се настройвате към съвместимостите или хармоничните енергийни потоци, които може да пресекат пътя ви; способни ли сте да се свързвате с тях или с човек, настроен да общува с вас?”


Рейтинг:

 

За автора:

Стивън Аройо

Коментар

Име: *
Email:
Възраст:
Град:
 
Коментар *:
Код* :

Вход за потребители

потребител:

парола:

Забравена парола
Защо да се регистрирам?

Новини и събития

Културни и други събития

Представяне на книгата "Българските освобождения. Изгубените поуки"

На 27 януари, от 18 ч. във Военния клуб в София ще бъде представена книгата на Румен Данов - "Българските освобождения.

Интервю с ДЕЯН ЕНЕВ

Писането е споделяне Докато свят светува, споделянето ще е истинската спойка между хората - казва известният

Откъси от книги

"Българските освобождения. Изгубените поуки" - РУМЕН ДАНОВ

Миналото е сблъсък на умрели версии. Която оцелее, възкръсва и това остава за поколенията... Историята на поредния

"Спомени за хора, камъни и риби" - БОРИС ХРИСТОВ

Смъртта ни праща често своите послания - върви подире ни и връзва скъсаните нишки на Съдбата; държи ни за

"Гравьор на сънища" АЛЕКСАНДЪР СЕКУЛОВ

Наско Х. Слезе на острова за любовни истории само с едно сребърно ключе в джоба. Върху дръжката му имаше релеф